Bed.Alla bilder är googlade.
Nej, nu blir det sängen för mig. Måste ju få min så kallade skönhetssömn. Haha, vilket skämt.
Hade inte tackat nej till att hoppa ner i någon av dessa finfina sängar. Ser galet mysiga ut allihopa på sitt sätt. Men min favorit måste nog vara bilden längst ner till höger. Mmmmmm säger jag bara! Där hade jag gärna befunnit mig nu.


Vilken är eran favorit?

Depend.

Fick hem ett fint litet brev från min kära storasyster tidigare idag.
I brevet låg detta fina nagelacket! Så himla tjusigt. Blev väldans glad. Jag fick det som tack för att jag har jagat ett par skor ifrån Monki till henne ett bra tag. Har testat lacket på ena tumnaglen och jag måste säga att det är kick ass snyggt. Passar perfekt nu till våren. Tack syster! <3

Jacka.


Har äntligen köpt en vår & sommarjacka. Var inne på HM en snabb runda för jag skulle se om jag kunde hittade det galet fina mintgröna nagelacket, men som på alla andra HM så var det slut där också. Stor suck! Men så ledsen blev jag inte. Jag hittade ju den här fina drömjackan! Tycker så himla mycket om den. Den är riktigt skön och materialet känns som sammet mot huden. Kommer bo i denna jackan i vår & sommar!

Jackan kommer från HM's senaste kollektion: "The garden collection". Älskar't!


Remember me.


Googlad bild.Remember me, är en film som jag verkligen vill se & jag längtar till biopremiären den 12:e mars. Robert Pattinson är ju gudomlig i Twilight-filmerna och jag tror inte han gör oss besvikna i den här filmen heller. Han är så himla mysig i de filmerna och jag håller tummarna för att han är det i denna med. Bara titta på bilden, hur fin är den inte då!? Mycket vacker.

Robert Pattinson, Pierce Brosnan & Emilie de Ravin.. Det kan ju inte bli dåligt! Jag måste nog erkänna; jag har nog en liten crush på Robert. :$


Mycket har hänt.

Det var ett himla bra tag sedan jag skrev här sist. Och sedan dess har det hänt en hel del kan jag tala om.

Jag & min fina älskling tog en paus och var ifrån varandra i 2-3 månader. Det var den jobbigaste tiden jag någonsin har varit med om. Aldrig har jag varit så säker på vad kärlek är. Under tiden vi var ifrån varandra tänkte jag en hel del. Och jag kom fram till att jag vill aldrig vara ifrån honom igen. Han är det bästa som någonsin hänt mig och jag ska verkligen kämpa för att det ska förbli vi. För det blev det ju tillslut, vi hittade tillbaka till varandra efter några månader. Och så glad jag blev då! Det var riktigt välbehövligt att skiljas åt ett tag, svårt som in i helvete (rent ut sagt) var det, men nu är vi starkare än någonsin innan. Jag kommer aldrig sluta älska honom. Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Tillsammans klarar vi allt! <3

Jag har även brytit mig loss mer och mer från min pappas järngrepp om mig. Jag är inte någon liten flicka han kan skrika åt och skylla allting på längre. Nu jävlar säger jag ifrån! Det är ingen som ska sätta sig på mig längre. Efter hans ständiga svek gång på gång har jag äntligen börjat fatta att det kommer aldrig bli bra. Aldrig någonsin. Det är så det är, han väljer mig och sin familj i sista hand. Då får han ta konsekvenserna för det med. IDIOT.

Jag har även börjat övningsköra mer & mer vilket känns helt galet bra. Dock hade det inte skadat om jag hade kört ännu mer. Men man kan inte få allt här i världen. Det går faktiskt riktigt bra för mig, även om jag är rädd för både fart och andra bilar, haha! Men det vänjer jag nog mig ifrån snart tror jag nog. Hade min första körlektion med bilskolelärare här om veckan också. Väldigt roligt var det! Ska ringa och boka ny tid nästa vecka tänkte jag. Hade lite hemläxa som jag vill bli lite bättre på innan bara.

Och värsta nyheten såklart: Jag har skaffat gymkort! Ja, jag kan inte själv tro det. Men så sant som det är sagt. I tisdags förra veckan skaffade jag mitt efterlängtade gymkort. Har dock bara hunnit vara där en gång än så länge, men imorgon ska jag på det igen.

Jag har varit nere och hälsat på min söta storasyster i Lund! Jag har inte varit hemma hos henne på 8 år! Kan ni tänka er? 8 ÅR! Det är ju helt galet länge. Jag var där nere en helg och hade riktigt jäkla skoj alltså. Saknar henne förbaskat mycket och tycker att vi borde bo många mil närmare varandra.


Det här är ju dock inte ens hälften av allt som har hänt, men om jag ska sitta och skriva om allt som har hänt så skulle ingen alls orka läsa det; inte ens jag! Så jag avslutar här nu och återkommer imorgon i stället :)

Puss / M

                                    
                                                          Bild lånad i från google.se

RSS 2.0